Skip to main content

Debble is niet zomaar een product. Het is een service.

Bij Debble maken we niet gewoon software. We bieden je een uitgebreide service die software bevat. We zorgen ervoor dat jij je kunt focussen op je gebruikers en de corebusiness van jouw organisatie.

Evergreen Roadmap

We zorgen dat ons platform altijd up-to-date is met Microsoft en bieden je verbeteringen en nieuwe functionaliteiten.

Maandelijkse updates

Debble update je digitale werkplek 12 keer per jaar. Daar hoeft je niets voor te doen en je bent altijd bij de tijd!

Support

Wij zorgen voor je. Support op het product is inbegrepen in het Debble product. Onbeperkt.

Hero Group Bas Kemperman

Hero Group

Debble zorgt voor de technische kant van ons intranet dat we inzetten als digital workplace en productiviteitsplatform. Hierdoor kan ik mij focussen op onze gebruikers en de organisatieverandering.

Bas Kemperman, Competence Center Manager Office 365

Veelgestelde vragen

WELKE PLATFORMEN SUPPORT DEBBLE?

Bij Debble focussen we ons op het beste platform wat er is: Microsoft SharePoint en Office 365. We ondersteunen sinds 2020 alleen nog SharePoint Online. Zo kunnen wij focussen op datgene waar we goed in zijn; integreren met Microsoft tools en het platform volledig benutten. Denk bijvoorbeeld aan de integratie met Graph, Microsoft Teams en Modern SharePoint.

HOE VOEREN JULLIE UPDATES UIT?

Zonder echt de techniek in te gaan: vanuit ons kantoor updaten we jouw omgeving. We gebruiken een speciale remote provisioner. Elke klant heeft een eigen. Deze technologie gebruiken we onder andere om updates mee uit te voeren. Tijdens een update is er geen downtime zodat gebruikers gewoon lekker door kunnen werken.

HOE LANG DUURT HET OM DEBBLE TE IMPLEMENTEREN?

De specifieke duur van een implementatie is afhankelijk van jou als klant. De gemiddelde Debble implementatie duurt ongeveer 4 tot 6 weken.

HEBBEN JULLIE TRAININGSMATERIAAL BESCHIKBAAR?

Ja, begeleidend materiaal is beschikbaar. Alle Debble implementaties zijn inclusief training en adoptie dienstverlening. Daarnaast bieden we een kennisbank aan als onderdeel van jouw intranet waarin alle ‘how-to’ video’s beschikbaar zijn.

BRENGEN JULLIE EXTRA KOSTEN IN REKENING VOOR TELEFONISCHE ONDERSTEUNING?

Nee. Support en ondersteuning is inbegrepen in de licentieprijs. Dit betekent dat je ons altijd kunt bellen met vragen over Debble functionaliteiten.