Skip to main content

Vaste en transparante pricing


Debble is een dienst die je per maand afneemt. Het abonnement bevat updates, support en uiteraard het gebruik van de software. De hoogte van het maandbedrag is alleen afhankelijk van het aantal medewerkers in jouw organisatie.

Vul onderstaand formulier in voor een, natuurlijk vrijblijvend, voorstel.

Veelgestelde vragen

Kan ik Debble eerst zien?

Natuurlijk kan dat. We vinden het leuk om je een demo te geven zodat je kan zien hoe Debble werkt en welk pakket of oplossing het beste bij jouw situatie past. Normaal doen we dit via Skype maar het is ook mogelijk om langs te komen en een demo voor jou en je collega’s op locatie te geven. Vraag een demo aan en dan plannen we het gelijk in.

Hebben we Office 365 nodig?

Ja. Debble is gebaseerd op het krachtige Office 365 platform van Microsoft. Wij bieden een diepe integratie met Office 365, de intelligentie van Delve, Yammer, Microsoft Teams, Office 365 Groups etc. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de licentie en andere technische informatie.

Hoe updaten jullie het product?

We updaten Debble om de maand. Dit betekent dat jouw intranet 6 updates per jaar ontvangt zodat het altijd up-to-date blijft met nieuwe trends, functionaliteiten en technieken. De updates en de uitvoering daarvan zijn inbegrepen in de maandlicentie. Het Debble team zorgt ervoor dat de updates uitgevoerd worden en dat je geen downtime of last hebt van de update.

Hoe ziet het abonnement van Debble eruit?

In plaats van een prijs per gebruiker, bieden wij een vaste maandelijkse fee. De hoogte van deze fee is afhankelijk van de omvang van de organisatie en de gekozen Debble Feature Set.

Waarom is support en onderhoud altijd inbegrepen?

Wij vinden het belangrijk dat je werkplek altijd online is en werkt. Daarom updaten wij ons product regelmatig en zorgen we ervoor dat jij iemand hebt om te bellen voor al je vragen. Wij zijn er voor je.

Daarnaast ontwikkelt Microsoft ook nogal snel door. De gemiddelde Office 365 omgeving wordt per jaar voorzien van honderden updates. Wij zorgen ervoor dat deze geen invloed hebben op jouw intranet.