Skip to main content

Koppelingen met externe systemen binnen de Digital Workplace

Een Digital Workplace biedt gebruikers pas echt toegevoegde waarde op het moment dat het hun centrale plek is waarin alle applicaties samenkomen. Het intranet of de Digital Workplace waarin het alleen om nieuws en communiceren draait is allang verleden tijd. Daarom focussen wij ons binnen de Debble Digital Workplace op het ontwikkelen en onderhouden van koppelingen met externe systemen. Dit doen wij als onderdeel van onze ‘as a service’ dienstverlening. Dit betekent dat wij koppelingen niet alleen ontwikkelen maar ook onderhouden. Zo hoef jij je als klant niet druk te maken over allerlei ingewikkelde koppelingen.

Koppelingen met externe systemen binnen de Digital Workplace doen we binnen Debble met:

Debble biedt ons een echte Digital Workplace dankzij koppelingen met externe systemen zoals Afas." - Aveco de Bondt

Het koppelvlak van Debble

Koppelingen binnen een digitale werkplek zijn een belangrijk onderdeel. Debble beschikt over een door ons gemanaged koppelvlak welke meerdere doelen heeft.

 1. Het starten van een werkproces waarmee samenwerkingsomgevingen worden klaargezet in Microsoft SharePoint en/of Microsoft Teams
 2. Het ophalen en presenteren van relevante informatie uit een bronsysteem
 3. Het verrijken van data in bestanden of samenwerkingsomgevingen

Beschikbare koppelingen en partners

Wij hebben standaard koppelingen klaarstaan die alleen nog maar geconfigureerd hoeven te worden binnen jouw omgeving. Staat de koppeling die jij nodig hebt er niet bij? Geen probleem, wij ontwikkelen deze koppeling voor jou als onderdeel van onze dienstverlening.

Bekijk hieronder een lijst met bestaande koppelingen:

 • Visma EasyCruit

 • Recruitee

 • Emply

 • Microsoft Dynamics 365

 • 4PS

 • AFAS

  Nieuwe koppelingen

  Volgens onze filosofie is het voor het succes van de Digital Workplace essentieel om te koppelen met externe systemen. Zo vormt jouw Digital Workplace écht de hub waarin gebruikers toegang krijgen tot al hun applicaties. Daarom maken we voor al onze klanten de koppelingen die zij nodig hebben. Staat jouw bronsysteem niet bij de standaard koppelingen? Geen enkel probleem! Wij ontwikkelen én onderhouden deze koppeling voor je. Zo kan jij jouw gebruikers de meest complete Digital Workplace bieden.

  Authentic Tradition