Skip to main content
Personal Apps Debble
  • Franck van Diest

Nieuws - Nieuwe Personal Apps voor Debble Workplace

We zijn druk bezig met de nieuwe release van Debble en in dit artikel vertel ik alles over de handige nieuwe Personal Apps die we toevoegen aan Debble Workplace.

De nieuwe Apps maken allemaal gebruik van de Office Graph van Microsoft en zijn daarmee dus alleen beschikbaar voor Office 365 gebruikers. Hieronder geef ik je een overzicht van de nieuwe apps en licht ik ze kort toe.

Mijn Afspraken

Deze nieuwe App toont de afspraken die je hebt met minimaal 1 ander persoon rechtstreeks vanuit je Outlook agenda op de voorpagina Debble Workplace. Zo zie je op je startpagina direct hoe je dag eruit ziet!

Skills

Het toevoegen van vaardigheden (Skills) aan je profiel is waardevol voor je collega’s. Zo kunnen jij en je collega’s zoeken naar net die ene collega die veel verstand heeft van datgeen je nodig hebt. Maar hoe vaak kom je op je eigen profiel…? Deze nieuwe widget maakt gebruik van de Machine Learning van Office 365 en toont Skills uit de profielen van mensen om je heen. De intelligentie van het platform helpt je dus om je eigen profiel aan te vullen met Skills. Naast het vullen van Skills kun je vanuit hier ook direct zoeken naar een Skill en mensen vinden die jou kunnen helpen.

Debble intranet apps

Notificaties

Een mooie stap in onze doelstelling om Office 365 meer verbonden te maken is de notificaties App. Deze app toont notificaties op overzichtelijk wijze op de voorpagina van jouw Debble Workplace. Het kan gaan om documenten die met je gedeeld zijn, berichten op Yammer waarin je bent genoemd, etc.

Persoonlijke links

Gebruik jij veel weblinks in je dagelijkse werk? En staat jouw browser helemaal vol met opgeslagen bladwijzers en handige links? Voeg ze dan nu toe aan de startpagina van jouw Debble Workplace met de persoonlijke links App. Je voegt eenvoudig je URL toe, geeft een naam en klaar! Om alles herkenbaar te houden tonen wij de afbeelding (de Favicon) van de betreffende website automatisch in de lijst.

Meer informatie

Wil je meer weten over de persoonlijke apps, onze tweemaandelijkse update of wil je Debble zelf zien? Neem dan contact met ons op of vraag direct een demo aan.