Skip to main content

Update aankondiging: Debble Footer (released)

De Debble footer is terug te vinden aan de onderkant van de pagina. In de footer kunnen klanten eventueel aanvullende informatie kwijt die niet belangrijk genoeg is voor de header maar ook geen onderdeel is van de centrale content van een pagina.

Wegens beperkt gebruik heeft Debble besloten deze functionaliteit niet langer aan te blijven bieden. Inmiddels is het ook mogelijk om, per site, via Microsoft SharePoint een footer toe te voegen. Deze footer ondersteund dezelfde mogelijkheden qua content.

Wat gaat er veranderen

In het kort, de Debble centrale footer komt te vervallen. Deze functionaliteit wordt niet langer aangeboden voor nieuwe klanten en zal daarna ook vervallen voor bestaande klanten.

Mocht je graag gebruik willen blijven maken van een footer functionaliteit kan dit met de bestaande Microsoft SharePoint footer.

Wat is de impact

Maak je momenteel geen gebruik van de footer dan verandert er uiteraard helemaal niets. Wanneer je wel gebruik maakt van de footer komt deze geheel automatisch te vervallen in Q3. Wil je toch gebruik maken van een footer, bijvoorbeeld op de homepagina? Laat ons weten of we je kunnen helpen met het opzetten van de Microsoft SharePoint footer.

Mocht je vragen hebben over deze óf een van de andere aangekondigde wijzigingen? Laat het ons vooral weten!

UPDATE: inmiddels is deze update op maandag 06 september bij iedereen doorgevoerd.

Debble Workplace