Skip to main content

Debble introduceert integratie met Meltwater

Zou het niet superhandig zijn om altijd een goed beeld te hebben bij wat er in de wereld buiten het bedrijf om eigenlijk allemaal gebeurt? Wat wordt er allemaal over jouw bedrijf gezegd in de traditionele media of op social media? Wat zijn hot topics bij je belangrijkste externe stakeholders? Waar zijn je concurrenten allemaal mee bezig? Allemaal informatie die de kwaliteit van de interne besluitvorming flink kan verhogen!

Debble presenteert trots een gloednieuwe koppeling met Meltwater. Meltwater is een bedrijf dat informatie van buiten jouw bedrijf verzameld in een of meerdere feeds. Bijvoorbeeld een feed om de concurrentie in de gaten te houden of een feed die de reputatie van jouw bedrijf op social media in de gaten houdt. Dit doet Meltwater voor meer dan 30.000 zakelijk klanten over 55 landen.

Met de Debble – Meltwater koppeling kunnen Debble klanten, die ook gebruik maken van de diensten van Meltwater, intern en extern nieuws samenbrengen op één plek: het Debble Social Intranet. Hierdoor hebben medewerkers altijd een overzicht van belangrijke interne én externe ontwikkelingen. Niet alleen heel interessant maar ook super nuttig omdat het kan bijdragen aan het maken van goede beslissingen die bijdragen aan de strategische doelen van de organisatie.

Maakt jouw organisatie gebruik van Meltwater en Debble? Of ben je een Meltwater fan en wil je graag een social intranet dat kan aansluiten bij de diensten van Meltwater? Neem dan even contact met ons op!

Debble Workplace