Skip to main content
Digitale Werkplek

Versneld aan de slag met je Digitale Werkplek

De komende drie weken gaat werkend Nederland massaal aan het thuiswerken in verband met het coronavirus. Bedrijven zetten alles op alles om thuiswerken mogelijk te maken voor hun medewerkers.

 

Office 365: out-of-the-box

Gelukkig heeft Office 365 out-of-the-box al een geweldige set aan tools waarmee je snel aan de slag kunt. Een voorbeeld hiervan is Microsoft Teams, een tool die nu veel voorbijkomt vanwege zijn handige mogelijkheden rondom chatten en videobellen. Toch zijn er nog veel meer dingen beschikbaar. Denk hierbij aan OneDrive en Microsoft SharePoint.

Uitdagingen van Office 365

Ondanks alle mooie tools kan Office 365 ook best wel een beetje overweldigend zijn. Waar moet je beginnen met al die tools, en hoe houd je nu grip op de zaak? Hoe zorg je ervoor dat er over een paar maanden geen honderden ongebruikte Teams open staan met documenten die niemand meer kan vinden? En zeker net zo belangrijk, hoe zorg ik ervoor dat mijn medewerkers veilig samenwerken onderling en met externen?

Digitale Werkplek

Debble bundelt al deze zaken in een digitale werkplek. Het biedt een duidelijk startpunt van de digitale werkplek met een persoonlijke homepage. Zo kun je snel het laatste nieuws en belangrijke meldingen zien, wel zo handig als je niet meer alles automatisch meekrijgt van kantoor. Daarnaast zijn er veel handige onderdelen, zoals een smoelenboek om even snel de contactgegevens van je collega op te zoeken en een overzicht met alle Teams die er binnen de organisatie zijn.

Snel aan de slag met de Digitale Werkplek

Wil je snel aan de slag met het opzetten van een digitale werkplek? Wij kunnen je snel verder helpen. We zorgen dat je snel aan de gang kunt met zaken als nieuws delen, notificaties versturen en teams aanmaken. Neem direct contact op met mij en mijncollega‚Äôs bij Debble.