Skip to main content

Debble aanwezig op Congres Intranet

Ook dit jaar zijn we met Debble hoofdsponsor van Congres Intranet. Op 21 maart staan alle belangrijke ontwikkelingen op het gebied van intranet, samenwerken, Digital Workplace, adoptie en kennismanagement centraal. 

Tijdens Congres Intranet verzorgen Arie van Nistelrooij en Franck van Diest een sprekerssessie over de persoonlijke cockpit van de medewerkers van accountantskantoor BDO. Daarnaast geven verschillende specialisten op de stand antwoord op vragen rondom Office 365, adoptie, Microsoft Teams, samenwerken, interne communicatie en intranet. Uiteraard is het ook mogelijk om de functionaliteiten van het Debble platform live te zien tijdens een van onze demosessies op de stand. 

Met 30% korting naar Congres Intranet? Laat dan hieronder je contactgegevens achter en ontvang een koringscode. 

Sprekerssessie BDO

BDO levert meer toegevoegde waarde met een persoonlijke cockpit

Accountantskantoor BDO realiseert voor haar 2.600 medewerkers een persoonlijke cockpit met veel relevante informatie. Met deze alles omvattende digitale werkplek kunnen de medewerkers direct vanaf het intranet aan de slag met hun dagelijkse werkzaamheden.

Daarnaast verandert de dienstverlening binnen de accountancy markt hevig door komst van automatisering. Alle partijen binnen de branche zijn zoekende naar nieuwe soort dienstverlening. Veelal toegespitst op toegevoegde waarde leveren richting de klant. Met de persoonlijke digitale werkplek hebben de medewerkers van BDO alles bij de hand om de hoogste toegevoegde waarde voor hun klanten te leveren. Het intranet geeft de medewerkers in één overzicht een totaalbeeld van hun werk en relevante externe informatie.

In deze presentatie vertellen Franck van Diest en Arie van Nistelrooij alles over dit succesvolle traject en delen ze tips zodat zodat je met jouw digitale werkplek de toegevoegde waarde voor je klanten kan vergroten.

Tijd: 13:20 - 14:00 | Zaal: Mission 2

Demotijden Debble Workplace

  • 11.15 - 11.30
  • 12.30 - 12.45
  • 13.00 - 13.15
  • 15.00 - 15.15 

Congres Intranet met korting

 Laat via onderstaand formulier je contactgegevens achter en je ontvangt direct een kortingscode voor Congres Intranet 2019.