Skip to main content
Debble Modern sharepoint

Debble lanceert persoonlijke intranet homepage in Modern SharePoint

Met veel trots presenteren we de nieuwe homepage van Debble Workplace! Een volledig flexibele en persoonlijke homepage in Modern SharePoint. Een primeur voor intranetoplossingen in Office 365 en SharePoint.

 

Persoonlijk intranet

De persoonlijke intranet homepage, bestaande uit widgets, is sinds de ontwikkeling van Debble een onmisbaar en onderscheidend element. Nu lanceren we deze unieke homepage in Modern SharePoint. Een primeur!

 

Benieuwd naar een persoonlijk intranet voor jouw medewerkers? Plan een demo in.

Waarom widgets?

In Debble maken we gebruik van widgets omdat we hiermee relevante informatie naar de voorpagina van het intranet brengen. Op deze manier wordt het intranet veel meer dan een communicatiekanaal. Het ondersteunt medewerkers bij het opvolgen van hun werk en het op de hoogte blijven van relevante content om hun heen. Bijvoorbeeld met de widget recente documenten waarmee een gebruiker in één klik weer werkt aan de presentatie van gisteren zonder naar een ander deel van het intranet te navigeren.

Flexibel en ready-to-go

Bij Debble maken we ready-to-go oplossingen die gebruik maken van het krachtige Microsoft platform. Onze filosofie is om met onze producten zo dicht mogelijk bij de standaard van Microsoft te blijven en functionaliteiten toe te voegen waar dit nog ontbreekt. We verbinden de Office 365 tools op een logische en gebruiksvriendelijke manier. Zo kunnen we onze klanten een uniek intranet- en samenwerkingsplatform bieden.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze unieke voorpagina of hoe de rest van Debble eruit ziet in Modern SharePoint? Neem dan contact met ons op via 0182 686 000, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vraag een demo aan. Are you ready to get Debbled?